Seriously tak menyesal datang sini.

 

Dalam pekan di Temerloh ini tak sangka ada tempat menarik macam ini. Memang best giler lah. Above expectations!

 

Nak sampai di #Baca, dua kali pusing sbb terbabas simpang. Sampai2 Adehhh…Kena naik tangga la pula. Sampai atas tengok luar pun dah menarik. Masuk2 je..Wauuuu! So impressed!

 

Love this place so much! Nak duduk sehari kat sini pun okay je. Rileks & banyak buku best2. Naruto collection zaman kekakanak ribena pun ada tau!

 

Yang bagusnya owner dia perempuan, lawyer pula tu. Berjalan merata2 satu dunia pulang membawa satu concept yang menarik di kawasan ini.

 

Rasa nak lompat bintang sbb best sangat. Sila meeting lama2 skit ya en Suami. Ai nak layan buku2 ni. Order secawan kopi sambil membaca memang best! Ai bagi 5 bintang!